0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Professionele schoonmaakmiddelen - makkelijk en betaalbaar

KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.4

Bekijk al onze reviews

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS (NL)

Op werkdagen voor 21.00 uur

  • Ma - vrij voor 21.00 uur besteld, morgen in huis (NL). Levertijd naar België 2 tot 3 dagen.
  • Gratis bezorgd vanaf € 80,- bestelwaarde (excl. BTW)
  • Klanten geven Clean15 een 9.4/10 bij eKomi

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoe kan ik geld besparen op mijn vaatwas?

Natuurlijk wil je het beste schoonmaakresultaat tegen de laagste prijs. Misschien gebruik je nu een goedkoop vaatwasmiddel, bijvoorbeeld een huismerk van een foodgroothandel of een middel aanbevolen door de leverancier van de vaatwasser. Dit lijkt een goede keuze, maar is het niet altijd. Dit komt doordat het middel laag geconcentreerd is of de doseerpompen niet goed zijn afgesteld.

Meten is weten

Door het zeepgehalte in de vaatwasser te meten kunnen we ter plekke achterhalen of je geld kunt besparen of niet. Vaak blijkt dat een goedkoop vaatwasmiddel uiteindelijk duurder in verbruik is dan een kwalitatief hoogwaardig product van Diversey. We hebben klanten die maar liefst 20% besparen op hun vaatwasmiddel met een beter eindresultaat.

Vraag een gratis en vrijblijvend een test aan

Ben je nieuwsgierig of je op je vaatwas kunt besparen? Vraag dan een test aan. Wij kunnen binnen 5 minuten het zeepgehalte van je vaatwasser meten en beoordelen of het loont om over te stappen. De test is geheel gratis en vrijblijvend. Mocht je over willen stappen dan sturen wij een technisch specialist om een nieuw nauwkeurig doseersysteem te installeren. De apparatuur krijg je voor niets in bruikleen.

 

Bel mij voor een gratis test!